Rántott hús / Schnitzel
Rántott hús / Schnitzel
Kedves Látogató !
Megosztom veletek egyik nagy kedvenc receptemet, ami egyszerű, nagyon ízletes.Dear Visitors!
I share one of my favourite recipe. It’s very easy, sooo delicious.A recept 2 adagra / recipe for 2 pax
A rántott húshoz :
30 dkg sertés karaj felszeletelve / 300 gramme sliced pork chop5 dkg liszt / 5 gramme plain flour
1 darab tojás / 1 egg
10 dkg zsemlemorzsa / 100 gramme breadcrumbs S
ó, bors ízlés szerint / salt, pepper on taste
5 evőkanál zsír a sütéshez / 5 tablespoon of grease for frying.
A sült krumpli / pomes frites:
60 dkg krumpli / 600 gramme potatoes 1 teáskanál só / 1 teaspoon salt 5 evőkanál zsír a sütéshez / 5 tablespoons of greaseElkészítés/ method:
Először elkészítem a sült krumplit a következők szerint. A krumplit megpucolom, majd csíkokra vágom és zsírban vagy olajban megsütöm . Majd lecsepegtetem . Sóval ízesítem ízlés szerint. A következő lépésben a rántott hús elkészítése következik. A húst felszeletelem, majd kiklopfolom, sózom, borsozom. Majd bepanírozom /liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa/. Egy serpenyőben zsírba kisütöm és lecsepegtetem.First step: Peel potatoes and cut it into slices then cut it very thin strips. Fry it in oil or grease, then drain it. Season it with salt. Next step: Slice pork chops, Tenderize slices and season it with salt and pepper. Crumb slices ( flour, whisked eegs, breadrumbs fold in after each others). Fry breaded chicken breast slices in oil. Drain it when ready. Meal is ready to serve.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése