Füstölt lazac szendvics / Smoked salmon sandvich

Füstölt lazac szendvics / Smoked salmon sandvich


Kedves Látogatók!

 A kép alcíme: 

A lazac randevúja az aranyhallal. 

Megosztom veletek az egyik kedvenc előételemet, ami egyszerű és nagyon finom. Dear Visitors! Subtitle: salmon dates with goldfishes  I share my favorite cold starter – easy and soo delicious.

 A recept/ recipe: 

Hozzávalók 2 főre /ingredients for 2 persons :
 A lazachoz / salmon 1 szelet / 5 dkg/ füstölt lazac / 1 slice (50gramme) smoked salmon 10 dkg vaj/ 100 gramme butter 10 dkg campingsajt / 100 gramme cream cheese 1 darab egész baqett kenyér / 1 baguette 2 dkg újhagyma / 20 gramme spring onion
 Elkészítés/ method:
A friss baqett kenyérből vastagabb szeleteket vágunk. Ezt megkenjük a vajból, sajtból és a friss újhagymából kikevert krémmel. Majd rátesszük a kisebb darabokra vágott lazacot, akár kis rózsaszirmokat formázva. Ezután tálalom.

Jó étvágyat kívánok.

Slice thicker baguette slices. Sread them with a cream mixed butter, cream cheese and spring onion. Put small pieces of smoked salmon ont he top, may form small buds from them. Serve it freshly.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések