Sajt krokett majonézzel/ Cheese croquette with mayo
Sajt krokett majonézzel/ Cheese croquette with mayo
Kedves Látogatók!
Megosztom veletek az egyik kedvenc köretem vagy előételem receptjét, ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.Dear Visitors,
I share my favourite side dish recipe or it can be even a starter. It’s very easy, extremly delicious and you run out of it very quicklyA recept 2 adagra / recipefor 2 pax
Hozzávalók/ Ingredients
25 dkg reszelt trappista sajt / 250 gramme grated cheese 1 db tojás / 1 eggs 1 púpos evőkanál liszt / 1 rounded tablespoon plain flour 2 dl étolaj / 200 ml sunflower oilElkészítés/ method:
A sajtot lereszelem vagy kész reszelt sajtot veszek és egy mély tálba teszem. Majd hozzáadom a tojást és a lisztet. Ezután összekeverem, és nudlikat készítek belőle. Ha elkészült, forró olajban kisütöm. Én majonézzel és ketchuppal tálaltam de lehet bármilyen másik mártással ízlés szerint.Jó étvágyat kívánok.
Get a bowl, put grated cheese, flour and egg into it. Mix it well. For small dumplings form it (6 cm long). Put them into hot oil and fry them for 2 minutes. Ready to eat freshly. Serve it with any kind of sauce on taste.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése