Gesztenyepüré /Chesnut puree
Gesztenyepüré /Chesnut puree
Kedves Látogatók!
Megosztom veletek az egyik kedvenc desszertemet. Egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.Dear Visitors,
I share one of my favourite sweet recipe. It’s very easy, sooo delicious and you run out of it very quicklyA recept 2 adagra / recipe for 2 pax
Hozzávalók / Ingredients:
250 gramm édes gesztenyepüré / 250 gramme mashed sweetened chesnut 6 evőkanál tejszínhab / 6 tablespoons whipped cream 1 darab menta levél / 1 mint leaf Elkészítés/ method: Egy tányérra teszek 2 evőkanál tejszínhabot. Majd rányomom a gesztenyepürét. Azután tejszínhabbal és mentával díszítem.Jó étvágyat kívánok.
Get a plate. Put 2 tablespoons whipped cream on it. Put the mashed chesnut on it and finally put the rest of whipped cream as a topping. Decorate it with mint leaf.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése