Gesztenyepüré /Chesnut puree



Gesztenyepüré /Chesnut puree

 Kedves Látogatók! 

Megosztom veletek az egyik kedvenc desszertemet. Egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

Dear Visitors, 

I share one of my favourite sweet recipe. It’s very easy, sooo delicious and you run out of it very quickly

A recept 2 adagra / recipe for 2 pax

 Hozzávalók / Ingredients: 

250 gramm édes gesztenyepüré / 250 gramme mashed sweetened chesnut 6 evőkanál tejszínhab / 6 tablespoons whipped cream 1 darab menta levél / 1 mint leaf Elkészítés/ method: Egy tányérra teszek 2 evőkanál tejszínhabot. Majd rányomom a gesztenyepürét. Azután tejszínhabbal és mentával díszítem.

 Jó étvágyat kívánok.

 Get a plate. Put 2 tablespoons whipped cream on it. Put the mashed chesnut on it and finally put the rest of whipped cream as a topping. Decorate it with mint leaf.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések