Hirdetés

Gasztronómiai és vendéglátási tanácsadás








Gasztronómiai és vendéglátási tanácsadás 

 Mottónk : 

A konyhából a vendég asztalára… - nem mindegy, mit és milyen formában… 

Főzőversenyeken zsűrizést vállalok . 


 Szaktanácsadás, hogy vállalkozásod sikeres és jövedelmező legyen… Kínálunk teljes körű gasztronómiai és vendéglátási tanácsadást, a tervezéstől egészen a megvalósításig. Szeremlei Győző vagyok közel 30 éves vendéglátós szakmai múlttal a hátam mögött. I. osztályú éttermekben és 5* szállodákban szereztem a szakmai tudásomat és gyakorlatomat Magyarországon és külföldön. Jelenleg a szakmát is oktatom a jövő generációjának nappali és esti tagozaton. Továbbá gastro-blogot írok, melyen saját készítésű ételek szerepelnek. https://newgourmetchef.blogspot.hu Gastro manager (étterem mentő) - megoldás a vendéglátóhelynek közösen… teljes körű szolgáltatás, amit igénybe vehetnek: - éttermek, - kávézók, - cukrászdák, - pizzériák - önkiszolgáló éttermek, - büfék, - szállodák, - panziók. Segítséget nyújtunk: - ha egy étterem, abszolút nem működik, - ha működik ugyan, de nem jövedelmező, - ha úgy érzi, hogy megrekedt a vállalkozása, „s nem talál rá magyarázatot” Teljes körű vizsgálattal megkeressük az okokat, rávilágítunk a hiányosságokra, véleményezzük azokat és tanácsokat nyújtunk a megoldásra. Az éttermek teljes működését tanulmányozom, átvilágítás a konyhától a kiszolgálásig. - próbavásárlással felmérem a helyet, - véleményezem, o Étlapot és itallapot, az azon szereplő ételek minőségét, megjelenését, felszolgálás minőségét o A szükséges személyzeti létszámot és szakmák szerinti megoszlását o kommunikáció elemzése (pincér-vendég, pincér –konyha) o éttermi környezet o konkurencia - megosztom tapasztalataimat a Megbízómmal. - megoldási javaslatokat tárok elé. o kiadások optimalizálása o személyzet optimalizálása o bevétel növelése o vendégszám növelése o beruházás optimalizálása - helyre szabott vendéglátási és vezetési tanácsadás - Személyzet képzésében való részvétel – különös tekintettel a felszolgálókra - Étlap, itallap, borlap, rendezvények összeállítása, - Szükség szerint eszközök (étkészlet, evőeszközök) beszerzésére való javaslattétel és részvétel Keressen Bennünket bizalommal, a megoldás létezik, s mi megosztjuk Önnel! Hívjon, írjon személyre szabott ajánlatunkért. S együtt sikerre visszük vállalkozást!

Elérhetőségek: szeremleiblog@gmail.com, 003630 737-3546

Népszerű bejegyzések