Borzas pogácsa recept / Cheese Cake



Borzas pogácsa recept / Cheese Cake


 Kedves Látogatók!

 Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, ami egyszerű és nagyon finom.

 Dear Visitors, I share one of my favourite snack recipe. I love it soooo much.

A recept 6 adagra / recipe for 6 pax:

Hozzávalók/ Ingredients:


 Tészta: 45 dkg finomliszt / 450 gramme plain flour 15 dkg margarin / 150 gramme margarine 1 darab tojás / 1 egg 2,5 dl tejföl / 250 gramme sour cream 10 dkg reszelt trappista sajt / 100 gramme grated cheese só ízlés szerint / salt on taste Töltelék: 180 g krémsajt / 180 gramme cream cheese 10 dkg vaj / 100 gramme butter 3 ek tejföl / 3 tablespoons sour cream 1 mokkás kanál só / 1 moccaspoon salt 15 dkg trappista sajt a forgatáshoz / 150 gramme grated cheese

 Elkészítés/ method: 


A tészta hozzávalóit: a lisztet, a margarint a tojást, tejfölt, sót és a reszelt sajtot összegyúrjuk. Majd kinyújtjuk kb fél centi vastagra kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Majd sütőben kisütjük a kis pogácsákat. Amíg sül közben elkészítjük a sajtkrémet a következők szerint. A krémsajthoz hozzáadjuk a vajat a 3 kanál tejfölt és a sót és jól összekeverjük. Amikor a pogácsa kisült, a krémmel kettőt összeragasztunk úgy, hogy a krém kicsit kilógjon. Ezután reszelt sajtba forgatom és kész.

 Jó étvágyat kívánok.

 Get a bowl and put all pastry ingredients into it. Knead it well. Spread it about 0,5 cm thin and form rounds about 4 cms diameter. Get a baking sheet, cover it with baking paper and put rounds on it. Put it into the oven at 180C about 10 minutes. Meanwhile preparwe cheese creme: mix creme cheese, soft butter, salt and sour cream well. Stick 2 baked rounds that way each other with cheese creme, that creme can be seen on the sides. Spin them into grated cheese and it’s ready. Leave it for a couple of hours, till pastra will be soft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések